MILUJI!
Miluji Tvou vůni na polštáři,
miluji Tvůj dotyk na své tváři.
Srdcem Tvoji lásku chytám,
krásná slova v duchu sčítám.
Miluji Tvůj pohled něžný,
i tón Tvého hlasu není běžný.
Miluji Tvé teplé dlaně,
má duše k Tobě touhou plane.
Miluji Tvé mužné tělo,
mé nitro se z něj stokrát chvělo.
Miluji Tvou snědou kůži,
i to, že nekoupíš mi nikdy růži.
Miluji Tvá silná objetí,
při nichž polykám své dojetí.
Miluji všechny chvíle s Tebou,
bez Tebe dlaně mé mne zebou.
Přečteno 607x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, PPetrushka, Makula, Házté, Květka Š., Revival.Lady, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (4)