Anotace: ...
Nostalgiceké dílko, Jiříku, u Tebe číst si, to je jako pobýv v rajské zahradě polné lásky, citů, vyznání... ST!!!
10.08.2010 06:04:00 | NikitaNikaT.
nejsem mladík, je to zvláštní
nerad se znám k této vášni,
to jak v mnohé z volných chvil
na lov víl jsem se vypravil
:o)
Jiří senior
03.08.2010 14:38:00 | j.c.
Proměny budou navždy už
mi evokovat Čechomor
však tys vzal pero, tuž
a napsal vyznání
jak vidno - láska z hor
pádila ku Vám huš
by umocnili jste ji v laskání...
27.07.2010 19:11:00 | šuměnka
Ta dáma v černém hávu
vyhne se nám
a kosu svoji zlomí o koleno,
vsaď se oč chceš.
že jistojistě nemá
v seznamu svých duší
ani Tvoje jméno.
Láska je přece nesmrtelná
a my jsme láskou denně živi,
pomysli jen, jak pošetilá
by Smrt byla,
chtíc brát nám míru na rubáš.
Jen ať si civí,
jinde shání,
my pro Smrt ještě dlouho
nebudeme k mání
když Tebe mám,
když Ty mne máš ...
Posílám Ti ST, lásko a děkuji! :o))
27.07.2010 18:05:00 | jita.1965