Nikdo nemuze bejt stastny jen napul... Zkousela jsem to a stejne sem si namlela... Dopadlo by to stejne... Ma pravdu... Prijde dalsi, lepsi... Ne dnes... ani zitra, ale jednou jo!...
28.07.2010 22:02:00 | Someday
Neplakej,určitě za Tvé slzičky nestojí.Já vím,zklamání bolí,ale přebolí a život půjde dál.Culda Ti na něm bude přát moc štěstí a lásky.
27.07.2010 20:45:00 | CULIKATÁ