Až přijdeš z práce...
Lehni si lásko do vany
polož mi hlavu do dlaní
na tvůj ztuhlý zátylek
hned zkusím najít lék
Prsty ti vplétám do vlasů
slyším záchvěv tvého hlasu
to jen vrníš si trochu blahem
když hladím tě po těle nahém
Ač mi pěna trochu překáží
pokračuji tvojí šíjí masáží
leč zní to krapet nestydatě
namydlím tě od hlavy až k patě
Pak za žáru vonné svíce
políbím tvé hladké líce
vše dokončím objetím
a už tě nikdy nepustím
Přečteno 715x
Tipy 24
Poslední tipující: Martinecka23, Lioness, Mraveneček, Gabrielle, stmivani.na.lepsi.casy, ilona, James Libustka, Jiparo, Jiná, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)