-bez názvu-
Anotace: Nevěděla jsem ještě, co to znamená milovat. Byla jsem mladá,plachá a potřebovala jsem, aby se mé pocity aspoň nějak prodraly na povrch...
Cítím jemný dotek dřeva
a tužka se mi pomalu vrývá do oka.
Chci oslepnout a jen poslouchat tvůj hlas.
Cítím chladivou čepel
a nůž se mi pomalu zařezává do hlavy.
Chci ohluchnout a cítit tvé teplo když tě hladím.
Cítím to dunění
a kola drtí mé kosti v nohách.
Chci ochrnout a nasávat tvůj parfém.
Až teď cítím všechnu tu bolest,
Jsem tu sama, křičím, nikdo mě neslyší.
Plavím se ve člunu, plavím se po moři, plavím se bez cíle.
Komentáře (0)