Tiché vzpomínky
Anotace: Mozek možná zapomíná, ale v srdci je uchováno vše...
Venku tma, černočerná tma.
Všechna světla už zhasla.
Všichni už dávno spí.
Vše umlklo, až na mé srdce.
Ve dvou jsme usínali,
v lese na procházkách vzpomínali.
Věci už nejsou takové jak bývaly,
v mém srdci ale vzpomínky zůstaly...
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)