Opravdu nesnáším....
Opravdu nesnáším, když říkáš, že miluješ
a pod stolem hladíš po noze jinou...
Opravdu nesnáším, když říkáš dobrou noc
a po chvíli odcházíš...
Opravdu nesnáším, když pospícháš
a vymlouváš se na práci...
Opravdu nesnáším tvoje oči,
kterým vždycky odpustím...
Opravdu nesnáším to tvoje modré z nebe,
právě mi dochází, že nesnáším tebe...
Přečteno 489x
Tipy 5
Poslední tipující: Maro Deives, J's .., Niky88
Komentáře (2)
Komentujících (2)