Ochutnám tě
Miluji tě
jako miluje tráva
ranní rosu
Uctívám tě
ráno ti nosím čaj
na podnosu
Ochutnám tě
až vylíhneš se
ze škatulky
noční…
Slíznu tvojí ranní rosu
a uvařím vonný čaj..
tři kostky lásky
do něj napadaj
Přečteno 363x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, malá slečna, nejsembásník, Niky88, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)