Májová
Anotace: Pozdě,ale přeci...potřebovala chvíli času na to,aby uzrála :)
Jarní večer,co sluncem voní,
teď vidím ho v očích Tvých...
Rozkvetlá třešeň (pod níž líbals mě i vloni)
a sladká něžnost na větvích...
Šeptáš "Miluji Tě" (tichý vzdor...)
...už mě polib,ty můj lháři...
Pak slunce schovalo se za obzor
a nechalo po sobě jen krvavou záři.
...
A najednou tu stojím sama
...
To slunce mě objímalo svými paprsky,
vítr šeptal něžná slova,
květy třešní na rtech hřály jako polibky
a já myslela,že jsi tu...znova...
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)