Anotace: Další sonet o Lásce
Jistě,taky bych šmikala v zájmu věci...ale to není až tak od věci!Píšeš moc hezky!!!
07.09.2010 15:06:00 | susana načeva
Pěkná! Snad by jí prospělo zkrátit poslední dvě trojverší. Pak by to získalo na údernosti. Možná? :o))
Ale i tak ST.
30.07.2010 21:08:00 | Zasr. romantik