No, mně se to celkem líbí, první dvě sloky jsou úvod pro ten závěr, kterej mně osobně sedí.
04.01.2006 08:35:00 | Bajaja
Taky nevím - první dvě sloky jsou prostým opakováním téhož( a kupodivu to negraduje, nýbrž se jaski rozmělňuje).Malinká myšlenka vykukuje nesměle teprve z poslední sloky.Nehodnotím - nápad není špatný, ale podle mě nedotažený.
03.01.2006 20:34:00 | Branwen1