..uf..to je síla..nádhera..jsem maličká a stírám prach u tvých nohou..mistře..
04.08.2010 15:48:00 | sepotvkorunachstromu
zašlas pro vodu s ním
vyprahlá studna bolí
čekám tu na tebe
jen supy zaháním holí
la fata i Morgana
ne nepodobná tobě
v písečné bouři vizí
zmítaná city … v zlobě
***
parádní vodopád slov který se krásně čte ST!
31.07.2010 10:51:00 | xoxoxo
Tvé dílko mne velice oslovilo, zamyšlenkové a pro mne svým způsobem... v jistém směru, ač jen trošku... takové ze života střižené. ST!
30.07.2010 14:08:00 | NikitaNikaT.