Jsi můj zákusek
Na rty ti natřu šlehačku
čokoládou pokryju tvé ostrůvky
a smlsnu si na tobě
až ti dám na bříško borůvky
Prozkoumám tvé tajné sny
při tichém tančícím plamínku
co lstivě nás špehuje
třeba hledá maminku
Ještě k ránu se k tobě choulím
jsem ve tvém hravém světě
ty můj sladký zákusku
cukr touží po odvetě
Přečteno 406x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, Hloupá Květinka, malá slečna, ta.cupka., CULIKATÁ, the_carrion
Komentáře (4)
Komentujících (3)