Anotace: Pokud by jste potakly samotu osobně, co by jste ji řekli? nebo co si o ni myslíte?
To je těžký, nevím co bych jí řekla. Ale je to zajímavé, zajímavá úvaha.
31.07.2010 16:36:00 | PPetrushka
Zajímavá báseň.
Samota sem tam není k zahození, někdy ani nic jiného nezbývá. Jen nesmí začít "lézt na mozek"..to je pak průšvih:)
30.07.2010 23:47:00 | Hloupá Květinka