už dávno
Anotace: ... nejhezčí ...
.
už dávno
byla jsi
na mezi
hledané
nejhezčí
souhvězdí
vzpomínáš
na Váhy?
v řetízcích
nad ňadry
chtěla jsi
srovnat smích
nebo snad
vzpomínáš
na Střelce?
v řetězech
pod ňadry
lovené
milence
mezi sty
vzpomínáš
na Býka ?
nebo snad
ze snáře
Vodnáře ?
toho pod
vodníka ?
má prachy
z hrníčků
protože
potichu
podniká
i s duší
bráchovou
jen co jí
ulomí
Kozí roh
tož měj jí
za sebou
čertovské
stezky půl
a gudlak
na cestě
přeje ti
další vůl
poslaný
srdečně
na gulag
nazvaný
ROADHOUSE
BLUES
a džimi
jasný dík
už včera
do trika
number one
jsi stálé
you welcome
.
Přečteno 399x
Tipy 13
Poslední tipující: Lota, Mbonita, janewe, 6thSun, malá slečna, CULIKATÁ, Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)