Už
Už nestačila mi slova,
už nevyzbyl mi dech,
když unikl ti ze rtů,
ten poslední tichý vzdech:
"Miluji tě," řekls mi,
zatímco slzy smáčely mou tvář,
slova mi nevyzbyla ve chvíli,
kdy tvá duše letěla v zář!
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (0)