Tenhle den už končí
Chceš si dát pod hlavu most z mých řas
Kolik je takových očí?
Kolik je větru co se točí na stovkách bezesných tras?
Tvůj svět,
to je místo ve které jsem se ztratila a znovu našla
… naposled.
Ještě se bojíš bát?Proto se ptám!
Protože jediná noční můra je ta, že tu stojíš sám…!
Ale dřív než přijde spánek,
dostanu do plic závan dálek
a zavolám tě nahlas, maximálně!
A Pak si zahrajem, ale ne tiše, hlučně, animálně
až bude z nebe padat zlatý prach.
Ty máš strach
a zem se lehce chvěje
a srdce rychle buší, když se něco tají ...
Proto věřím hlavně slovům,
co se nahlas neříkají!!!