Jízda
Anotace: text písně o páru co jedou autem
v záři světel aut těžko rozeznávám tvoji tvář
jak já řídit mám když to neovládám,tak se ptám
venku padá sníh vnímám jen tvůj smích,jen se směj
brzdím jedu dál auto neovládám,teď strach měj
ref:proč jsi lásko má,proč jsi taková
říkáš věci které nemám rád
jen se vysmíváš,tak mi připadáš
dneska s tebou vážně nechci spát
vážně budu rád
rád tě budu mít když teď bude chvíli,chvíli klid
stěrač nestíhá,teď se musím lásko soustředit
připomínky tvé,i tvůj pohled rázně odměním
sklidni hormon svůj,jinak já tě z auta vyhodím
Komentáře (0)