O lásce
Anotace: ...nemám slov, nejvýše výplod z nudy a částečně za šera :)
Líbezné slunce, hřeje a laská
jestlipak ví, jak hřeje láska?
Myslím že ví to, a proto svítí
aby jsme žili, a kvetlo kvítí
které pak mládenec slečně utrhne
lásku jí vyzná a ostatní zavrhne.
Teď žije pro ni, je její jen
noc pomale koční, začíná den.
-probuď se, byl to jen sen...
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Labanda, Čoki
Komentáře (0)