Nalezený květ
Vprostřed luk letních zavoněl mi
neznámý kvítek ukrytý v travinách.
Něžností smysly mé okouzlil velmi,
skláním se blíže,když jako v snách,
květ ten ke mě promluvil:„Vem si mě,
já čekám tu na tebe,a čekám dlouho,
odlož šat strachu,a oddej se upřímně,
jsem přáním tvým i tvojí touhou“.
Tak dlaní nejistou k sobě ho zvedám
a on vkvetl mi do srdce,a celičký svět
zkrásněl půvabem co popsat se nedá,
už vím,že LÁSKA je,ten nalezený květ.
Přečteno 499x
Tipy 42
Poslední tipující: Elza511, Gabrielle, enigman, Zorenka Ježková, Bean, Lorraine, jedam, Radek.oslov.Šafárik, vodnař, ilona, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)