Nepoučitelná
Anotace: .....tak je to....
Hledám si dveře z temnoty,
oči jen plné slepoty.
Tma je mi milosrdným sluhou,
vážu vzpomínky černou stuhou.
Jdu odhodlaně, city stranou,
vždyť nedal jsi mi na vybranou.
Bolí ta cesta do nikam,
přesto ji nutně podnikám.
Zas dodržel jsi večerku,
no tak pozdravuj manželku...
Přečteno 369x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Zorenka Ježková, malá slečna, CULIKATÁ, jita.1965
Komentáře (1)
Komentujících (1)