v tanci opojení
ach do široka cítíš...
že jednou přijde pravý den
že jednou bude vino z vody
že jednou plakat přestanem
že jednou se nám rány zhojí...
mbonitka navodila krásnou inspiraci
:-)
02.08.2010 22:59:00 | Lota
.
dík,
ale tu moruši před mou školou
sázel kdysi velmi dávno
někdo jiný. To jemu
teď vlastně děkuju.
Mimochodem,
byla jediná v celé vesnici.
Tedy, ta moruše.
.
02.08.2010 22:17:00 | a_tao