Anotace: Zklamani a nasledne opusteni.... jen si nejsem jist nazvem...pripadne napady muzete pripsat do komentaru :)
Slzy tu bolest vyplavý pak přestaneš psát verše chytlavý.andělu dáš jméno nové, spadneš zas do říše snové....už brzy Sbohem je dobrý název....Hezké :)
03.01.2006 22:27:00 | Magna