Dvojičky..
Anotace: Žádný děj v tom nehledjte, nenajdete..
Temný kout v lidské duši...ropná skvrna v čistém moři.
Nešťastný člověk z nešťastné lásky...zapomenout, nedělat si vrásky?!
Srdce rozervané na tisíc kusů, a v hrudi díru...v naše přátelství měl jsem stále víru.
Celé dlouhé noci pro Tebe brečet...bylo horší, než na jehlách klečet.
Nevědět, zda existuje ještě šance v štěstí...děsný pocit, jako dostávat neustále pěstí.
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Ori Eremos, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)