Hořící sen
Mám v očích prach
to je možná jen strach
bojím se dívat se do tvých očí
jelikož svět se hned točí
klidně mě vášní a plamenným pohledem spal
co já bych za to stát se lidskou pochodní dal
srdce by mi jasným plamenem hořelo
než by na troud shořelo
a pak čistá láska se zrodí
a ruku v ruce se vodou brodí
Číše již něhy plna
dívka vedle Tebe smysluplna,tajuplna
Pak ráno za rozbřesku
pocítíš tíhu stesku
když sám se probudíš.....
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, malá slečna
Komentáře (0)