Proč?Ándré proč?
Anotace: ..tvé díky? či odraz lásky?
Točí se myšlenky v klubku
a já hledám onu jehlu
abych se z žalu vymotala
odešels..;( já to neustála
.........
už nehledím na kliku
neotevřeš,tak žiju v bolu
Slzavé údolí střetnu z rána
když první pohled není tvůj
idealistická slepá nána
Tobě nic..jsem hovno,hnůj?
Asi dnes mučíš další ženu
jak můžeš rovně,hrdě jít?
v klidu již nikdy neusnu
proč pro Tebe musím bít?
Stačilo mě držet z lásky
tys musel rvát mi vlásky?
Vždycky si škubl po jednom
a já ztratila pocit..jdu dom
Dnes se ukrývám v černotě
a prosím Amora ať škubne
a srdce mé zas u mě usne
jenže setřást prý nelze Tě
tak proč?pro Boha proč?
vzbuďte mě je to sen
byl to otřes mozku,chci den
nic,zařezává se mi tělem kolotoč
Přečteno 439x
Tipy 23
Poslední tipující: Nespavec, pamp_elka, blue, Dragoniana, Iv, JohnyD., jedam, Krahujec, Kokonut, ajlonka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)