Aurora..
Túto noc tancujem s Polárnou žiarou
zo všetkých párov
najkrajší bude náš, zvyšné pod čiarou
ocitnú sa, keď tá vo farbách ruží
so mnou zakrúži
v závojoch ohybné telo má z pružín
ja pri nej ako tieň krídlatý za ním
na všetky strany
odstredivým silám vziať nezabránim
Aurore partnera v spanilom tanci
z protuberancií
slnečný vietor podrobí mutácii
atómy vyšších sfér, kam ku nej lietam
- tancujem sem-tam
v mojich snoch, podobných bludným kométam..
Přečteno 340x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, mademoiselle secret, hašlerka, Mbonita, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)