Tohle Ti neodpustím
Každou noc, než jdu spát
ptám se hvězd, zda máš mě rád
ony mi nikdy neodpoví
... netuší....
Každé ráno, než postel stelu
ptám se Slunce na stejnou větu
ani to mi neodpoví
...netuší...
Teď stojím tady, před tebou
trápím Tě tou známou větou
ty odpověď znáš, ale nepovíš
už věřím, že s jinou spíš
Komentáře (3)
Komentujících (3)