Pocit
Viděl jsem spoustu přírodních krás
Viděl jsem hory a západy slunce
Nic se však nerovná pocitu
Svírat tvé horké ruce
Viděl jsem hrady a zámky
řeky a cizí města -
to všechno se vejde jen
do jediného gesta –
když tvé rty se dotknou mých
v horkých dnech a nocích nádherných
Přečteno 551x
Tipy 22
Poslední tipující: carodejka, Malá Lucije, Makula, ajlonka, Jiná, Fighting Dreamer, Vlk v rouše, Opty, Mbonita, Špáďa, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)