Nenaplněná láska
Anotace: Pocity, které naplňují...
Chce se mi radostí skákat, když tě zahlédnu, ačkoliv se to snažím před tebou skrýt.
Sotva tě uvidím, srdce se mi rozbuší a najednou se ponoří do poháru lásky.
Pak náhle si ale uvědomím, že to štěstí co cítím, mi nepatří, není mé. Někdo jiný již z poháru popíjí. Jeho láska k tobě jej naplňuje, jeho láska, která zabíjí tu mou.
Náhle se dostaví pocit samoty a beznaděje. Je neskutečně těžké být ti nablízku, je neskutečně těžké s tebou být, a nepovědět ti nic z toho co k tobě cítím, nebo ti o tom cokoliv říct.
Proto vím, že dřív či později musím jít, abych nezničil štěstí jiné, nežli to mé. Štěstí, které cítí ten, když tě vidí.
A.
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)