To s tím nešpiněním si rukou mi něco připomíná,tos mě posílala v SMS,když mi bylo tak líto,žes brečela kvůli problémům doma,akorát,že u mě se jednalo o vlčí zuby!
19.03.2011 09:36:00 | milenec sllunce
zmlátíme ho? je mi fuk, že má kámoše kofoláčka, chlastá s Fanánkem a bendžo :-D má od Pavlíčka... mýmu Sluníčku ubližovat nebude!
22.08.2010 20:14:00 | Jamesow
Láska někdy bolí, to prostě nikdo z nás nezmění... brzy všecko přebolí, znovu budeš léta, necháš svoji lásku skvétat.
09.08.2010 09:52:00 | NikitaNikaT.