Zase píseň! Jsou jen dvě možnosti: nechat si ta křídla přistříhnout a nebo uletět. A teď nevím, která je horší...
16.03.2006 13:30:00 | Krtica
Žádnej smutek:-))).. sarkasmus proloženej nostalgií. Jako chlap jsem ješitenj až běda:-)). Teda... dobře nám tak, když dovolíme nám stříhat křídla. Hezké a směji se:-)))
14.01.2006 17:32:00 | Buližník