Moc děkuji, snad to štěstí a radost někde čeká schované a přijde když to budu nejmíń čekat...
09.08.2010 12:38:00 | Moniska
Každá chvíle, či pouhý okamžik je jedinečný sám o sobě... víš, prostě jsou věci, které se staly, budou vryty v srdci, v duši, v nás celých navždy... zdali je nám někdo souzený, či ne... na to je někdy čas příliš dlouhý, ondy zasejkc krátký...
Věřím a moc Ti přeju, abys svoje skutečné štěstíčko našla co nejdříve. Netrap se a neplakej, svět se na Tebe usmívá a pozor, abys přes ty slzénky neviděla poté lásku... to by byla škoda.
09.08.2010 07:44:00 | NikitaNikaT.