City
Anotace: jak moc miluji ;)
S každou tvou ranou řetěz sílí.
Posečkej chvíli.
Zavři oči a přemýšlej jen.
Skončil sen.
Poutáš mě k sobě ač netušíš čím.
Jen já vím.
Něžně mazlivý byl dotek tvůj.
Nemluv, jen stůj.
Poslouchej srdce mé pro tebe bijící.
City jsou žhavou směsicí.
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)