Radí se vždycky dobře, ale člověk si ke všemu musí dojít sám.
Jsi výborný básník (a to říkám jen kvůli tomu, že nevím, jaký je ženský rod od "básníka" :D)
13.11.2010 18:05:00 | Corsica
Nemá cenu myslet na toho, kdo již jednou zradil.Opět udělá tu samou věc dřív, nebo později tobě a nebo i té jiné.Dívej se na oblohu a přemýšlej o tom jak je život krásný a ještě bude.
27.08.2010 02:21:00 | jaroslava anna