Sejde z očí, sejde z mysli- nesmysly?
Jako mý slzy v tom pajzlu,
jsme my dva teď pěkně v hajzlu.
Tajemný kruhy kolem nás se točí,
říká se, že sejde z očí,
sejde z mysli-
mý další nesmysly.
Kapky z očí v Omeze,
kdo mě odtud odveze?
Kdo zachrání mě,
když ztrácím síly?
Ujdem vůbec další míly?
Spolu?
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, Someday
Komentáře (0)