Těžká chvíle pesimistky
Anotace: ...Moje těžká chvíle...těžká chvíle pesimistky... nebo jak on říká- krále pesimistů...
Sedím teď sama v pokoji,
srdce moje už tolik nebolí.
Alespoň napovrch může se zdát.
Řekněte, kde najít sílu se smát.
Pro pesimistu těžká chvíle,
marná je dlouholetá píle.
Anna Karenina-
má nová tichá společnice.
Snad nikdy ne vinna,
tak jako ta slunečnice-
a stejně jako Gogh-
věřím, stále věřím,
že někde více světla bývá
a vím, že den po dni
čas ubývá.
Nám.
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)