Její zvíře

Její zvíře

Anotace: .

něco na mě křičela
a muselo to bejt strašně důležítý,
(minimálně pro ní)
protože jí z toho křiku
dokonce chytly vlasy
a hořely
jak židovský synagogy

ale jí to bylo nejspíš jedno

a i když stála kousek přede mnou
vůbec ničemu jsem nerozumněl

moji pozornost totiž upoutal záblesk očí
v jejím hrdle

z tý temnoty,
kterou v sobě měla ukrytou,
se na mě totiž dívalo Její zvíře.

hned mi bylo jasný,
že po mně půjde

protože oči nikdy nelžou
Autor Tecka 2, 07.08.2010
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Mallerick, J's .., CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí