Pocitově
Anotace: dnešní ráno, když mám chvilku myslet na sebe
protikladu plný
život vlahý
jen mávnen rukou
a láska je pryč
- odvane vše bílí sníh
moje srdce barevné
občas rudé
z kamene
naučilo mě se bít
láska je jen jedna pravá
nikdo další nanahrává
další mylný film
moje srdce odevzdané
jeho láskou omámené
nezbylo snad ničeho
zůstal tu jen cit
který nejde smýt
rýha v duši bolavá
dospěla jsem
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Mbonita, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)