NEZNÁMÁ
Žena, krásná jako květina,
ale v jejím srdci jen pustina.
Moře, kde je modrá hladina,
působí jako vražedná gilotýna.
Muž hledící tiše na ní,
čeká na její políbení.
Zapadající slunce nevidí,
i přestože se od hladiny odraží.
zaslepen hlubokou láskou
i tou neznámou kráskou...
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: nývlt, Niky88, Bíša
Komentáře (0)