"Velká písmena pište pouze na začátku věty nebo jména" tak to sorry, komentář nebude.
03.03.2011 22:23:00 | Mango-Holka
Puntíky. Jakože chtít zmapovat něco, co ještě ani nevíme, že bude existovat? Líbí se mi, jak provokuje. :) Svět, na který jsme se upozorňovali...to je skvělý.
02.09.2010 20:35:00 | Dota Slunská
Oky, tak se na mě nezlob, já jsem to myslela dobře... ve smyslu, že mě Tvoje báseň oslovila a řekla bych, že aj má své kouzlo, byť na mě působí smutně, ale zároveň mi zní upřímně a to si myslím, že je moc dobře... Toť vše...
Nebudu tedy už nic psát. Omlouvám se.
09.08.2010 07:08:00 | NikitaNikaT.