Hoegate Street
některý
končej kolem 11.
jiný
kolem 2.
A jiný to táhnou
až do 5 do rána
to už maj otevřeno
jenom v non-stopu
Clippers
tak se tam slejzaj
aby se ohřály,
aby se vykecaly,
aby se vožraly.
pomáhá jim to totiž zapomenout.
Na tuhle noc
a ta, o který chci psát,
bydlí
v Hoegate Street
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)