Princeznin sen.
Anotace: princeznin sen --> můj sen :)
Kde hledám tu motivaci
k žití dalších nudných dnů?
V knihách skrytých za policí
nebo z dívčích románů?
Každý večer slzy stírám
při pohledu na měsíc
svoje přání k černým dírám
posílám se strachem vstříc.
V hvězdách nebo v mléčné dráze
schovávám své obavy
ach lásko vím, zaplatím draze
za všechny vymodlené sny.
Upsat se ďáblu vlastní krví
a proměnit se v královnu
s hedvábnou vlečkou,
jak báseň praví
i kdybych chtěla - nemohu.
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, WAYWARD
Komentáře (0)