Pro jednu dívku
Anotace: ..věř, že bude zase dobře...
Sbírka:
Mé já
Řekou plnou oblázků
něčeho co se nedá vrátit
jak často brečela jsi pro lásku,
pro pocit, že můžeš ztratit.
Byl tvůj první a ty jsi ho
víc než srdcem milovala
často nevyšla, z údolí slaného
a sama v sobě, jsi si, lhala.
Ráno plné červánků
jednou to přijít muselo
co dala by jsi, za vzpomínku
v které by to jen málo bolelo.
Přečteno 475x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Ejí, CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (0)