My heart
Anotace: porad na TEBE myslim :)
V popelu leží srdce,
ještě žije,bije prudce.
Nechce se vzdát
i když krvácí,
ve střepech pláče,
ale naději neztrácí................................
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Eris Greensun, MonysS
Komentáře (1)
Komentujících (1)