Co se některým mužům honí hlavou, když vidí pěknou ženu
Anotace: Z archívu blbostí
.
V mužské hlavě se
Otázky ženou
Když vídí dívku
Bledou či snědou
A ze všech otázek
Jedna vždy vyniká
Krásná jak obrázek...
Zdalipak polyká?
.
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga
Komentáře (2)
Komentujících (2)