Až II.
Anotace: Až si to přečtete, tak...
Až všechno kolem pochopíš
a až mým slovům uvěříš,
uvěříš všemu,
čemu věřím já,
uvěříš procesu
rození a umírání,
poznáš, že
stokrát a tisíckrát
umřela jsem
a
vrátila se zpět,
abych znova tisíckrát
mohla žít a umírat.
A to vše jen kvůli Tobě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)