Nemilovaná
Milujeme toho,
kdo nás nechce.
Proč je to tak?
Život nemusí být nespravedlivý přece.
Miluje nás ten,
ke komu nic necítíme.
V tento okamžik
zašedlou tvář v zrdcadle svou vidíme.
Není snadné žít bez něj
a žít s někým jiným.
Srdce mé ví co chce,
a tomu pevně věřím.
Nebudu už šťastná
a nebudu se smát.
Budu žít s tím jiným
a o tom, že ho miluji mu budu navždy lhát.
Komentáře (0)