Všem, moji milí, za návštěvu dík.
Že ženám beru listu fík?
Část je pravda, část je fikce,
k ženám vždy chci přitulit se.
01.12.2010 16:57:00 | Špáďa
dětství proživ v rodném Brně
v levném kině na balkoně
potom v mládí, na předměstí,
málem potkalo mě štěstí
na operu jsem neměl čáku
však k ochotníkům do „liďáku“
v omšelém jsem chodil hávu,
nos utíral do rukávu
tam z uvaděčky měl jsem psinu
že boule má jak z magazínu
a správný že jsem lístek měl
směl jsem jí šáhnout na p…
:o))
Jiří senior
13.08.2010 09:37:00 | j.c.
Kobylisy, nebo Bráník
řehtání se těžko bráním
díky veršům otvor zvíci
melounu mám na bránici.... :)) -S-
11.08.2010 13:17:00 | Skywalker