Blahem vrním
S hlavou na polštáři
A rozespalým úsměvem,
Pohladil mne po tváři.
Jak jááá vrněla blahem.
Letmý dotyk našich rtů,
Uprostřed noci.
Výbuch touhy dvou různých světů.
Jak jááá vrněla blahem.
Něžné polibky a milování,
Nekonečná souhra našich těl.
Miluje mne? Nemám zdání.
A i přesto nejsem šťastná.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
Komentáře (0)